Over ons

OVER ONS
Onze historie

Bouwbedrijf Biesheuvel en de Bruin bestaat al sinds 2001. Biesheuvel en de Bruin heeft zich inmiddels geprofileerd als volwaardig bouwbedrijf en gespecialiseerd partner voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Het bedrijf is opgericht door Cees Biesheuvel en Leendert de Bruin, die dankzij hun jarenlange samenwerking en vakkennis kans zagen om voor zichzelf te beginnen. 

Als allround bouwbedrijf zijn wij o.a. gespecialiseerd in het uitvoeren van het complete timmerwerk in de onderaanneming, het project matig monteren van binnendeurkozijnen en deuren, het uitvoeren van werkzaamheden in de particulieren sfeer. Bouwbedrijf Biesheuvel en de Bruin werkt met een team van 15 vaste medewerkers en een aantal gespecialiseerde onderaannemers. “Hierdoor kunnen we een constante kwaliteit waarborgen richting de opdrachtgever.”

De hoge kwaliteitsstandaard die beide mannen tijdens hun opleiding en ervaring in loondienst al hebben meegekregen is sindsdien ook nooit meer losgelaten. Sterker nog, de kwaliteit van het opgeleverde werk en de flexibiliteit waarmee dat uitgevoerd wordt, is hun belangrijkste streven. De tevredenheid van de klant staat altijd voorop.

liefde voor het vak
Erkend leerbedrijf
Doordat we jongeren een platform kunnen bieden om in een praktijkomgeving te leren en ze te begeleiden merken we vaak dat ze het leuk vinden en dat ze blijven hangen. De insteek en onze hoop is natuurlijk dat we hier goede nieuwe medewerkers aan over houden, maar in de eerste plaats gaat het er ons om dat we onze kennis en liefde voor het vak kunnen overdragen aan anderen die ook in ons vak geïnteresseerd zijn. Als we die daarmee een bepaalde standaard in kwaliteit en ervaring mee kunnen geven is dat alleen maar goed voor onze branche. We zijn natuurlijk trots op ons vak en wat we tot nu toe bereikt hebben!

Het is een ideale mix van werken en leren. Je hoeft na je studie niet eerst te ontdekken hoe het er in de praktijk aan toe gaat, die kennis neem je vanaf de start al meteen mee.

Na mijn opleiding bij Biesheuvel & de Bruin kon ik vrijwel direct aan de slag als allround timmerman in de bouw. Door de diversiteit aan werkzaamheden en werklocaties heb ik goed kunnen ontdekken wat ik het leukste vind!

Ik ben hier begonnen als leerling niveau 2, heb inmiddels mijn papieren gehaald en ben nu allround timmerman. Eigenlijk ben ik op een relatief simpele manier zo goed terecht gekomen, gewoon door mezelf te laten zien en door begeleiding van de juiste mensen.

Waar staan we voor
Bouwbedrijf Biesheuvel & De Bruin