Facebookvolg ons
op Facebook!
telefoontelefoon:
0184 - 610 671
adresbezoeklocatie:
Griendaak 10a
3371 KH  Hardinxveld-Giessendam

Onze historie


Bouwbedrijf Biesheuvel en de Bruin bestaat al sinds 2001 en heeft zich inmiddels geprofileerd als volwaardig bouwbedrijf en gespecialiseerd partner voor een diversiteit aan opdrachtgevers.
Het bedrijf is opgericht door Cees Biesheuvel en Leendert de Bruin die dankzij hun jarenlange samenwerking en vakkennis kans zagen om voor zichzelf te beginnen. Eerst als allround timmerbedrijf, maar ook al snel op projectmatige basis als onderaannemer in de bouw.
Daarbij is het pakket van werkzaamheden veel breder geworden dan alleen timmer- en deurmontage. Ook het storten van betonnen vloeren, het maken van funderingen, het plaatsen van wanden en kozijnen, stelwerk en bijv. het maken van kappen behoort inmiddels tot hun dagelijks werk.

"We proberen wel altijd zoveel mogelijk met dezelfde vaste mensen te werken. Met sommigen doen we dat zelfs al jaren. Hierdoor weten we exact wat we van iedereen kunnen verwachten en kunnen we dankzij deze 'harde kern' ook een constante kwaliteit waarborgen richting de opdrachtgever."

De hoge kwaliteitsstandaard die beide mannen tijdens hun opleiding en ervaring in loondienst al hebben meegekregen is sindsdien ook nooit meer losgelaten. Sterker nog, de kwaliteit van het opgeleverde werk en de flexibiliteit waarmee dat uitgevoerd word is hun belangrijkste streven. De tevredenheid van de klant staat altijd voorop.

Erkend leerbedrijf


Doordat we jongeren een platform kunnen bieden om in een praktijkomgeving te leren en ze te begeleiden merken we vaak dat ze het leuk vinden en dat ze blijven hangen.
De insteek en onze hoop is natuurlijk dat we hier goede nieuwe medewerkers aan over houden, maar in de eerste plaats gaat het er ons om dat we onze kennis en liefde voor het vak kunnen overdragen aan anderen die ook in ons vak geïnteresseerd zijn. Als we die daarmee een bepaalde standaard in kwaliteit en ervaring mee kunnen geven is dat alleen maar goed voor onze branche.
We zijn natuurlijk trots op ons vak en wat we tot nu toe bereikt hebben!

Het is een ideale mix van werken en leren. Je hoeft na je studie niet eerst te ontdekken hoe het er in de praktijk aan toe gaat, die kennis neem je vanaf de start al meteen mee.
Robin, Leerdam
Na mijn stage bij Biesheuvel & de Bruin kon ik vrijwel direct aan de slag als allround timmerman in de bouw.
Door de diversiteit aan werkzaamheden en werklocaties heb ik goed kunnen ontdekken wat ik het leukste vind!
Boas, Gorinchem
Ik ben hier begonnen als leerling niveau 2, heb inmiddels mn papieren gehaald en ben nu allround timmerman. Eigenlijk ben ik op een relatief simpele manier zo goed terecht gekomen, gewoon door mezelf te laten zien en door begeleiding van de juiste mensen.
Raymon, Hardinxveld-Giessendam
Onze contactgegevens

Bouwbedrijf Biesheuvel en de Bruin
adres
bezoeklocatie / werkplaats:
Griendaak 10a
3371 KH  Hardinxveld-Giessendam
adres
postadres:
Drijverschuit 46
3372 VA  Hardinxveld-Giessendam
telefoon
telefoon:0184 - 610 671
mobiel:06 - 51 83 73 23
©2017 Elementary Design