Facebookvolg ons
op Facebook!
telefoontelefoon:
0184 - 230026
adresbezoeklocatie:
Griendaak 10a
3371 KH  Hardinxveld-Giessendam

Eén van onze specialismen


Wat ooit begon in de onderaanneming waarbij wij regelmatig tot 's avonds laat nog aan het aftimmeren waren, is inmiddels uitgegroeid tot één van onze specialismen.
Wij hebben zeker geen zeven-tot-vier mentaliteit en met name dat leidde destijds tot de aanneming van een kleine klus van twee dagen voor het afmonteren van deuren, gevolgd door een veel grotere opdracht voor het afhangen en afmonteren van alle deuren van een compleet hotel. Onze eerste grote klus.

Onze opdrachtgevers werken zowel in de woningbouw- als utiliteitsbouw en inmiddels hebben we vele jaren ervaring met grote en kleine bouwprojecten.
We hebben een eigen werkplaats die volledig is uitgerust met de juiste gereedschappen, apparatuur en opslagruimte, waardoor we deuren en kozijnen op maat of in grotere oplages kunnen maken uitleveren.
Dit varieert van het monteren van HPL-deuren die door ons zowel CNC als traditioneel bewerkt kunnen worden, tot het plaatsen van houten of stalen kozijnen voor een grote diversiteit aan projecten.

Onze contactgegevens

Bouwbedrijf Biesheuvel en de Bruin
adres
bezoeklocatie / werkplaats:
Griendaak 10a
3371 KH  Hardinxveld-Giessendam
adres
postadres:
Drijverschuit 46
3372 VA  Hardinxveld-Giessendam
telefoon
telefoon:0184 - 230026
mobiel:06 51 83 73 23
©2017 Elementary Design